LitheAudio201x61

Sistem audio de tavan WiFi

Adaugă valoare casei tale

Sistemele noastre audio de tavan WiFi îți aduc sunetul de înaltă calitate în fiecare cameră, fără cabluri prin pereți sau pe pardoseală. Sistemul audio este o soluție All-in-one care combină un amplificator digital, un receptor WiFi și două difuzoare coaxiale de înaltă calitate.
Creat cu pasiune de inginerii britanici pentru ca tu să te bucuri de o experiență audio unică.

Sistemul audio de tavan WiFi Multi Room poate fi configurat cu ajutorul aplicației mobile Lithe Audio App disponibilă în App Store și Google Play. Descarcă aplicația, conectează-te, configurează zonele din locuința ta și dă la maxim distracția.

Descarcă aplicația
Lithe Audio App

Asistență

Spot de prezentare sistem audio de tavan Lithe Audio Wireless

Instalarea unui sistem audio de tavan Wireless Lithe Audio

Prezentare boxa de tavan Lithe Audio cu Wireless la CEDIA EXPO 2022

ISE 2023: Prezentarea sistemelor audio de tavan Lithe Audio

Cum configurezi un grup de difuzoare Chromecast Lithe Audio

AirPlay2 si difuzoarele de tavan Lithe Audio WiFi Multi Room

8 Argumente

Ca să faci alegerea corectă.

Design
Minimalist

Boxele de tavan active Lithe Audio se pot integra ușor în designul oricărei încăperi. Grila magnetică de culoare albă poate fi vopsită în culoarea tavanului fals sau a peretelui. Cu un finisaj minimalistic curat, trec neobservate pe tavanul fals al oricarei camere sau într-un magazin, bar, restaurant sau hotel.

Materiale
de Top

Difuzoarele active de tavan sunt difuzoare coaxiale realizate din materiale de înaltă calitate. Difuzorul de bas, de 6,5″, este realizat din kevlar, fibră de sticlă sau polipropilenă , iar difuzorul de înalte, de 0,75”, este realizat din titan. Boxa are un radiator generos din aluminiu, plasticul are o calitate superioară.

Amplificator
Integrat

Sistemele audio de tavan Lithe Audio au un amplificator stereo integrat de 50W RMS (2x25W) sau de 60W RMS (2x30W), dispus în spatele difuzoarelor coaxiale. Cel de al doilea canal este redat printr-o boxă pasivă suplimentară conectată prin cablu audio. Distribuția canalelor se reglează din comutatorul dedicat. 

Sunet High Quality

Sistemele de boxe de tavan active oferă utilizatorului o soluție All-in-one, care satisface și cele mai exigente cerințe privind calitatea sunetului. Amplificatorul stereo integrat acoperă spectrul de frecvență 55Hz-20kHz, cu un raport semnal/zgomot de 90 dB și distorsiuni de 0,009%. Impedanța de ieșire este 8Ω.

Instalare
Ușoară

Sistemele audio de tavan Lithe Audio se instalează extrem de ușor. Nu trebuie sa fii electrician ca sa le instalezi. Alimentarea se poate face direct de la circuitul de iluminare al încăperii sau de la cea mai apropiată priză de curent.

Conectivitate Ridicată

Sistemele audio de tavan Lithe Audio se pot conecta prin fir cu sistemele clasice hardware (router, PC, Laptop,  TV, siteme audio analogice sau digitale) prin intermediul conectorilor RCA Input, DLNA/uPnP, Ethernet, Optical Digital, sau PoE. 

Wireless Bluetooth

Sistemele audio de tavan Lithe Audio aduc sunetul de înaltă calitate în fiecare cameră. Acum poți asculta muzica ta preferată fără cabluri prin pereți sau pe pardoseală. Transmiterea semnalului audio se face prin tehnologia Bluetooth 5.0 sau Wireless.

Comandă
Vocală

Acum poți alege melodia ta preferată prin comandă vocală cu Google Home sau Amazon Alexa. Configurarea sistemului audio de tavan se poate face din aplicația dedicată Lithe Audio App, care poate fi descărcată de pe App Store sau Google App.

Care sistem audio ți se potrivește?

Coș

No products in the cart.