LitheAudio201x61

Sistem audio de tavan Bluetooth 5

Adaugă valoare casei tale.

Sistemele noastre audio de tavan cu tehnologie Bluetooth 5 îți aduc sunetul de înaltă calitate în orice cameră, fără cabluri prin pereți sau pe pardoseală. Sistemul audio este o soluție All-in-one care combină un amplificator digital, un receptor Bluetooth și două difuzoare coaxiale de înaltă calitate. Creat cu pasiune de inginerii britanici pentru ca tu să te bucuri de o experiență audio unică.

Sistemul audio de tavan Bluetooth Single Room poate fi configurat cu ajutorul aplicației mobile Lithe Audio App disponibilă în App Store și Google Play. Descarcă aplicația, conectează-te, selectează sistemul din camera în care te afli și dă la maxim distracția.

Descarcă aplicația
Lithe Audio App

Asistență

Spot de prezentare sistem audio de tavan Lithe Audio Bluetooth 5

Cum să ai un sistem audio de tavan fără fire în pereți

CEDIA EXPO 2022: Prezentare boxa de tavan Lithe Audio cu Bluetooth

Inside CI 2023: Prezentarea sistemelor audio de tavan Lithe Audio

Specificații tehnice sistem audio de tavan Lithe Audio cu Bluetooth

Conținut pachet sistem audio de tavan Bluetoth Lithe Audio

Prezentare sistem audio de tavan Lithe Audio Bluetoth 5

Sistem audio de tavan Lithe Audio Blurtooth 5

Cum configurezi un sistem audio de tavan Bluetooth 5 Lithe Audio stereo

Cum legi un sistem audio de tavan Lithe Audio cu Bluetooth la Amazon Alexa

Cum sincronizezi un sistem audio de tavan Lithe Audio cu Alexa sau Google Home

Cum conectezi un sistem audio de tavan Lithe Audio Bluetoth 5 cu telefonul mobil

8 Argumente

Ca să faci alegerea corectă.

Design
Minimalist

Boxele de tavan active Lithe Audio se pot integra ușor în designul oricărei încăperi. Grila magnetică de culoare albă poate fi vopsită în culoarea tavanului fals sau a peretelui. Cu un finisaj minimalistic curat, trec neobservate pe tavanul fals al oricarei camere sau într-un magazin, bar, restaurant sau hotel.

Materiale
de Top

Difuzoarele active de tavan sunt difuzoare coaxiale realizate din materiale de înaltă calitate. Difuzorul de bas, de 6,5″, este realizat din kevlar, fibră de sticlă sau polipropilenă , iar difuzorul de înalte, de 0,75”, este realizat din titan. Boxa are un radiator generos din aluminiu, plasticul are o calitate superioară.

Amplificator
Integrat

Sistemele audio de tavan Lithe Audio au un amplificator stereo integrat de 50W RMS (2x25W) sau de 60W RMS (2x30W), dispus în spatele difuzoarelor coaxiale. Cel de al doilea canal este redat printr-o boxă pasivă suplimentară conectată prin cablu audio. Distribuția canalelor se reglează din comutatorul dedicat. 

Sunet High Quality

Sistemele de boxe de tavan active oferă utilizatorului o soluție All-in-one, care satisface și cele mai exigente cerințe privind calitatea sunetului. Amplificatorul stereo integrat acoperă spectrul de frecvență 55Hz-20kHz, cu un raport semnal/zgomot de 90 dB și distorsiuni de 0,009%. Impedanța de ieșire este 8Ω.

Instalare
Ușoară

Sistemele audio de tavan Lithe Audio se instalează extrem de ușor. Nu trebuie sa fii electrician ca sa le instalezi. Alimentarea se poate face direct de la circuitul de iluminare al încăperii sau de la cea mai apropiată priză de curent.

Conectivitate Ridicată

Sistemele audio de tavan Lithe Audio se pot conecta prin fir cu sistemele clasice hardware (router, PC, Laptop,  TV, siteme audio analogice sau digitale) prin intermediul conectorilor RCA Input, DLNA/uPnP, Ethernet, Optical Digital, sau PoE. 

Wireless Bluetooth

Sistemele audio de tavan Lithe Audio aduc sunetul de înaltă calitate în fiecare cameră. Acum poți asculta muzica ta preferată fără cabluri prin pereți sau pe pardoseală. Transmiterea semnalului audio se face prin tehnologia Bluetooth 5.0 sau Wireless.

Comandă
Vocală

Acum poți alege melodia ta preferată prin comandă vocală cu Google Home sau Amazon Alexa. Configurarea sistemului audio de tavan se poate face din aplicația dedicată Lithe Audio App, care poate fi descărcată de pe App Store sau Google App.

Care sistem audio ți se potrivește?

Categorii