HES COMPANY SRL face toate eforturile pentru a prezenta cu maximă corectitudine descrierea produselor culorile și dimensiunile acestora. Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertențe în cadrul informațiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vezi pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.Timpul mediu de procesare și expediere al tuturor comenzilor de pe site este de 2-4 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stoc la depozitul central al producatorului.

Comanda minimă și procesarea comenzii

Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în lei și conțin TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe, în cazul în care vor exista, vor fi trecute separat.Livrările se realizează de luni până vineri, prin curierat rapid de către DIMAX Internațional. Comenzile plasate vineri, sâmbătă și duminică sunt procesate și pregătite pentru livrare începând cu ziua de luni.Pentru comenzile la nivel național, transportul este gratuit.

Detalii despre comandă

Conform cerințelor legale în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între părți, respectiv între cumpărător și HES COMPANY SRL și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că HES COMPANY SRL se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.HES COMPANY SRL folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru modul cum sunt livrate aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii prestatorilor de servicii.

Livrarea produselor

Livrarea comenzilor este gratuită pe teritoriul României și este asigurata de către producător – DIMAX INTERNATIONAL POLAND. Comenzile vor fi livrate din depozitul central din România – localitatea Bolintin Deal, EKOL LOGISTICS 2, DC 149, județul Giurgiu.

Returnarea produselor

Dacă un produs achiziționat de la hessystems.ro nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 de zile calendaristice din momentul livrării. Trebuie doar să completezi formularul de retur de pe site sau sa trimiți un email la adresa contact@hescompany.ro până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării și să expediezi produsul prin curier la adresa: EKOL LOGISTICS 2, DC 149 Bolintin Deal, Giurgiu.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, ai dreptul de a te retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intri tu sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicată de tine, în posesia fizica a produselor sau a ultimului produs în cazul în care ai comandat mai multe produse care s-au livrat în colete diferite.

Pentru a-ti exercita dreptul de retragere din contractul încheiat la distanță trebuie sa ne informezi cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivoca transmisa prin e-mail la adresa contact@hescompany.ro sau completand formularul de retur de pe site.

Dacă te retragi, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la tine, inclusiv costurile livrării – dacă au fost suportate de tine, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul ca ai ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract.

Vom efectua returnarea sumelor încasate folosind aceeași modalitate de plata ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ti-ai exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de retur. În orice varianta aleasă de tine, nu îți vom percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Dacă ai salvat datele cardului tău la efectuarea plății vei primi banii înapoi în 30 de minute.

Сostul direct al returnării produselor va fi suportat de client.

În caz de retur esti direct responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si funcționarii produselor achizitionate.

Pentru returnarea produselor comercializate de HES COMPANY SRL ne poți contacta la numărul de telefon : 0744 544 355 sau la adresa de email contact@hescompany.ro.

Colegii nostri iti vor oferii toate detaliile necesare pentru alegerea modalitatii de returnare și cu privire la adresa de expediere a produselor.

Condiții generale pentru returul produselor vândute de hessystems.ro

  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
  • Returul se face în ambalajul original cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie să fie însoțit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate (folosirea materialelor consumabile precum uleiul de motor sau combustibil), cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesoriile.
  • Dacă în coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzată.

Bine de știut

Banii vor fi returnati, în maximum 14 zile de la intrarea produsului returnat in posesia noastra, în contul specificat de tine în email sau în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online;

Vanzatorul HES Company își rezerva dreptul de a limita serviciul “Retur gratuit în 14 de zile” în cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat. Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisă, apel telefonic sau prin e-mail, atunci cand se constata un comportament incorect din partea acestuia.

Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Produs – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Produs sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Categorii