Generator invertor KS 4100iEG

5.697,00 lei

Disponibil pentru precomandă

*Pretul afisat include T.V.A.

Compare
SKU: 4260405364718 Categorii: ,

BENEFICII – AVANTAJE – CARACTERISTICI

KIT PENTRU ALIMENTARE CU GAZ

Kitul include tot ce aveți nevoie pentru a utiliza generatorul cu GPL (Gaz Petrolier Lichefiat) drept combustibil:
1. Reductor încorporat care asigură alimentarea cu gaz în timpul funcționării motorului, previne scurgerile de gaz și întrerupe alimentarea cu gaz atunci când generatorul este oprit.
2. Furtun de 1.5 m lungime pentru conectarea unei butelii de gaz.
3. Reductor suplimentar care este montat la butelie pentru a se reduce presiunea și a se elimina posibilitatea supraîncărcării racordului la butelia de gaz. Doar conectați generatorul la butelie și porniți motorul.

UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ

Unitatea electronică integrată controlată de un microprocesor controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență de 50 Hz și tensiune de 230 V. Acest lucru face ca generatorul să fie ideal pentru dispozitivele electronice sensibile și de înaltă precizie cum ar fi: instrumente electronice de măsurare, dispozitive medicale, cazane de încălzire, etc.

UTILIZARE VERSATILĂ

Puteți utiliza generatorul atât cu o butelie de gaz portabilă, cât și cu o cisternă de depozitare a gazului staționară (cisternă). Conexiunea trebuie făcută de un specialist certificat. Presiunea din sistemul de alimentare nu trebuie să depășească 16 Bar.

MOTOR ROBUST

Motorul fiabil Könner & Söhnen se caracterizează printr-o durabilitate sporită, o funcționare îndelungată și stabilă și îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.

FUNCȚIONARE ÎN MOD „ECONOMIC”

Panoul de control este echipat cu un comutator pentru comutarea modului de consum de combustibil pe modul „Economic”. Acest mod reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini mici datorită turațiilor mai mici ale motorului.

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Panoul de control dispune de o amplasarea practică a tuturor funcțiilor. Dispune de indicatoare pentru starea grupului electrogen, care afișează: modul de funcționare, funcționarea întrerupătorului în cazul supraîncărcării sau scurtcircuitului, un nivel de ulei prea scăzut. De asemenea, există și un buton de resetare pentru repornirea sistemului de control și restabilirea alimentării cu electricitate, un conector pentru conectarea în paralel a generatoarelor, două ieșiri USB (5B/1A, 5B/2.1A), o priză de mașină tip de 12V, care vă permite să conectați o gamă largă de aparate de mașină, instrumente și încărcătoare de baterie, prize 230V și bornă de împământare.

ALTERNATOR DE ÎNALTĂ CALITATE

Alternatorul de tip sincron de înaltă calitate, cu bobinaj din cupru 100%, poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora și garantează o funcționare fiabilă pe termen lung a generatorului.

EXTINDERE PUTERE

Legarea în paralel a mai multor generatoare  asigură creșterea puterii de ieșire. Folosind un dispozitiv de legare în paralel conectat la o priză specială a generatorului, puteți grupa generatoarele și astfel veți obține o putere de ieșire marita și veți putea conecta dispozitive cu o putere mai mare.

TRANSPORT UȘOR

Cadrul metalic este dotat cu roți si mânere de transport pentru facilitarea deplasării, ceea ce lărgește în mod considerabil aria de utilizare a acestui model.

Informații suplimentare

Putere maximă

4.0 kW

Putere nominală

3.6 kW

Putere motor

7.5 cp

Pornire motor

Electrică, Manuală

Tip carburant

Benzină

Model motor

KS 240i

Tensiune

230 V

Greutate netă

38 kg

Frecvență

50 Hz

Brand

Könner & Söhnen

Fii primul care oferă o recenzie pentru “Generator invertor KS 4100iEG”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu