Generator invertor KS 4100iE

5.397,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Generatoarele pe benzină cu invertor sunt o sursă portabilă de energie ușor de utilizat. Gama de generatoare cu invertor prezintă modele cu o gamă de putere cuprinsă între 1.8 și 8.0 kW. Conversia dublă a energiei electrice asigură o undă sinusoidală pură și o frecvență de 50 Hz, ceea ce asigură funcționarea fiabilă a dispozitivelor electronice sensibile și de înaltă precizie.

Toate modelele sunt prevăzute cu motoare robuste, care îndeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V. Motoarele generatoarelor cu invertor K&S au un mod Economy, care permite utilizarea generatorului la turații mici și reduce consumul de combustibil cu până la 50%.

 

Compare
SKU: 4260405363902 Category:

5.397,00 lei

*Pretul afisat include T.V.A.

Descriere produs

UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ

Unitatea electronică integrată controlată de microprocesor controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență de 50 Hz și tensiune de 230 V. Acest lucru face ca generatorul să fie ideal pentru dispozitivele electronice sensibile și de înaltă precizie, pentru instrumentele electronice de măsurare, dispozitivele medicale, cazanele de încălzire, etc.

MOTOR ROBUST

Motorul fiabil Könner & Söhnen se caracterizează printr-o durabilitate sporită, o funcționare îndelungată și stabilă și îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.

SISTEM DE PORNIRE RAPIDĂ MOTOR 3 ÎN 1

Întrerupător universal motor 3 în 1 pentru cea mai ușoară și mai practică pornire a generatorului, combină funcțiile de robinet de carburant, de intrare de aer și de demaror electric.

MODUL ECONOMIE

Panoul de control ergonomic este echipat cu un comutator pentru comutarea modului de consum de combustibil pe modul economic. Acest mod reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini mici datorită turațiilor mai mici ale motorului.

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Amplasarea practică a tuturor funcțiilor: indicatoare pentru starea grupului electrogen, care afișează: modul de funcționare, funcționarea întrerupătorului în cazul supraîncărcării sau scurtcircuitului, un nivel de ulei prea scăzut. De asemenea, există și un buton de resetare pentru repornirea sistemului de control și restabilirea alimentării cu electricitate, un conector pentru conectarea în paralel a generatoarelor, două ieșiri USB (5B/1A, 5B/2.1A), o priză de mașină tip de 12V, care vă permite să conectați o gamă largă de aparate de mașină, instrumente și încărcătoare de baterie, prize 230V și bornă de împământare.

ALTERNATOR DE ÎNALTĂ CALITATE

Alternatorul de tip sincron de înaltă calitate, cu bobină din cupru 100%, poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora și garantează o funcționare fiabilă pe termen lung a generatorului.

LEGARE ÎN PARALEL

Legarea în paralele asigură creșterea puterii. Folosind un dispozitiv de legare în paralel conectat la o priză specială a generatorului, puteți asocia generatoarele și conecta dispozitive cu o putere mai mare.

TRANSPORT UȘOR

Carcasa este dotată cu roți de transport și cu mânere pentru facilitarea deplasării, ceea ce lărgește în mod considerabil domeniul de utilizare a acestui model.

ACCESORII SUPLIMENTARE

Inclus: șurubelniță, cheie tubulară cu mâner.

Specificații tehnice

Informații suplimentare

Putere maximă

4.0 kW

Putere nominală

3.6 kW

Putere motor

7.5 cp

Pornire motor

Electrică, Manuală

Tip carburant

Benzină

Model motor

KS 240i

Tensiune de alimentare

230 V

Greutate netă

38 kg

Frecvență

50 Hz

Brand

Könner & Söhnen

Recenzii (0)

Fii primul care oferă o recenzie pentru “Generator invertor KS 4100iE”

Reviews

There are no reviews yet.

Categorii

5.397,00 lei

Add to Cart