Generator invertor KS 4000iE S, 4 kW, monofazat, benzină

6.397,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Domenii de utilizare:

Alimentarea echipamentelor electronice și de mare precizie; Sursă autonomă de curent în camping; Incărcarea acumulatorilor sistemelor fotovoltaice Off Grid de 3kW

Beneficiile tale:

Livrare gratuită pe teritoriul României pentru comenzi cu valoare mai mare de 1000 lei

Plata în rate Online în 2-6 rate egale fără dobândă prin card de credit emis de următoarele bănci partenere: Banca Transilvania, BRD Finance, Alpha Bank, Garanti BBVA și First Bank

Drept de retur   în 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia bunurilor achiziționate

Manual de utilizare în limba română

Certificat de Garanție emis de producător

Accesorii de întreținere incluse în pachet

 

*Pretul afisat include T.V.A.

Compare
SKU: 4260405363377 Category:

Descriere produs

Generator invertor KS 4000iE S, 4 kW, monofazat, benzină, pornire electrică, compact, silențios, mâner de transport tip troller, ieșiri: 2X16A/230 V, 1x12V, 2xUSB 5V

Pentru sisteme fotovoltaice Off Grid

Generator de curent recomandat pentru alimentarea acumulatorilor sistemelor fotovoltaice datorită stabilității parametrilor de ieșire. Stabilizatorul de tensiune comandat de un microprocesador încorporat genereaza o undă sinusoidala pură.

DE CE să alegi un generator invertor KS 4000iE S

Undă Sinusoidală Pură

Un microprocesor controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență și tensiune de ieșire generând o undă sinusoidală pură. Generatorul este ideal pentru dispozitive electronice de înaltă precizie precum calculatoare, echipamente audio-video, instrumente de măsurare, dispozitive medicale, etc.

Standard Euro V

Motorul Könner&Söhnen respectă standardul european de calitate EURO V asigurând, o funcționare îndelungată și stabilă cu nivel redus de noxe.

Pornire Ușoară

Întrerupătorul universal 3 în 1 îndeplinește funcția de robinet de carburant, funcția de intrare a aerului și funcția de demaror electric.

Economy Mode

Generatorul invertor KS 4000iE S este echipat cu un comutator de consum de combustibil. Pe modul Economy se reduce consumul de combustibil cu până la 50% datorită turațiilor mai mici ale motorului. Modul de lucru economic se utilizează la sarcini mici ale generatorului.

Afișajul LED Multifuncțional

Ecranul LED multifuncțional 6 în 1 afișează următorii indicatori: indicatorul de încărcare, nivelul de carburant, numărul de ore de funcționare, tensiunea, frecvența, nivelul de ulei, supraîncărcarea, starea de funcționare.

Design Ergonomic

Panoul de control asigura setarea tuturor funcțiilor și conectarea generatorului la consumatori. Pe panou sunt amplasate:

  • un afișaj LED multifuncțional. Parametri monitorizati: număr ore de funcționare, frecvență, tensiune, supraâncărcare, nivel de carburant, indicator de încărcare
  • un indicator de mod de lucru
  • protecție la suprasarcină și scurtcircuit
  • un senzor de nivel scăzut al uleiului
  • butonul de Reset
  • un conector pentru conexiunea paralelă a două generatoare
  • două ieșiri USB (5V/1A, 5V/2.1A)
  • o priză 230 V și borna de împământare.

Nivel de Zgomot Redus

Acest model de generator invertor este silențios datorită unei carcase speciale de protecție insonorizată care asigură atingerea unui nivel minim de zgomot de 66 dB.

Fiabilitate Ridicată

Echipat cu un alternator sincron de înaltă calitate, cu bobină din cupru 100%, generatorul poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora. Totuși nu se recomandă funcționarea la sarcina maximă mai mult de 30 minute.

Conectare paralelă

Folosind un dispozitiv de legare în paralel KS PU1 conectat la o priză specială a generatorului, poți asocia două generatoare și conecta echipamente cu o putere mai mare. Dispozitivul KS PU1 este compatibil cu toate modelele de generatoare tip inverter Konner Sohnen cu excepția modelelor din gama KS 8100 (KS 8100iE, KS 8100iEG, KS 8100iE ATSR, KS 8100iEG ATSR).

Ușor de Transportat

Generatorul este echipat cu un maner și roți de transport care îi asigură o portabilitate și manevrabilitate ridicate. Un generator invertor KS 4000iE S este un partener ideal pentru călătorii dar și pentru alimentarea unei locuințe inteligente tip Smart Home.

Accesorii de Mentenanță

Pachetul include o șurubelniță și o cheie tubulară cu mâner pentru scoaterea bujiei.

 

Specificații tehnice

Informații suplimentare

Greutate43,4 kg
Dimensiuni630 × 475 × 570 cm
Model

KS 4000iE S

Putere maximă

4.0 kW

Putere nominală

3.6 kW

Tip carburant

Benzină

Pornire motor

Electrică

Tensiune de alimentare

230 V

Frecvență

50 Hz

Tip curent

Monofazat

Curent

17,39 A

Domeniu de utilizare

Camping, Echipamente electronice de precizie, Uz casnic, Uz profesional

Prize de ieșire

2×16A

Tip motor

benzină în 4 timpi

Model motor

KS 290i

Putere motor

6.7 cp

Nivel de zgomot Lpa (7m)/Lwa

58/83 dB

Autonomie (sarcină 50%)

7.8 ore

Greutate netă

58 Kg

Brand

Könner & Söhnen

Recenzii (0)

Fii primul care oferă o recenzie pentru “Generator invertor KS 4000iE S, 4 kW, monofazat, benzină”

Reviews

There are no reviews yet.

Coș

No products in the cart.