Generator invertor KS 4000iEG-S, 4 kW, GPL/benzină, pornire electrică

7.197,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Un generator invertor KS 4000iEG S de la Könner&Söhnen este alegerea potrivită pentru tine dacă: Ai nevoie de o sursă de curent monofazat compactă și portabilă pentru uz caznic; Ai consumatori echipamente electronice de precizie cu puterea totală de 3,5 kW; Ești pasionat de drumeții, pescuit și alte activitati in aer liber departe de oraș; Vrei să ai mai multe opțiuni de alimentare a generatorului

Beneficii:

Livrare gratuită pe teritoriul României (luni-vineri)

Plata în rate prin card de credit emis de 5 bănci partenere

Drept de retur   în 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia bunurilor achiziționate

Manual de utilizare în limba română

Certificat de Garanție emis de producător

Accesorii de întreținere incluse în pachet

 

Compare
SKU: 4260405364756 Categorii: ,

7.197,00 lei

*Pretul afisat include T.V.A.

Descriere produs

Generator invertor KS 4000iEG-S, 4 kW, GPL/benzină, pornire electrică, uz casnic, compact, silențios, ieșiri: 2X16A/230V, 1x12V/8,3A, 2xUSB 5V/1A, 5V/2,1A, recomandat pentru echipamente digitale sensibile, aparatură medicală, panouri fotovoltaice, camping.

Ideal pentru încărcarea acumulatorilor sistemelor fotovoltaice Off Grid

Generator de curent recomandat pentru alimentarea acumulatorilor sistemelor fotovoltaice datorită stabilității parametrilor de ieșire. Stabilizatorul de tensiune comandat de un microprocesador încorporat genereaza o undă sinusoidala pură.

Imagine cu descrierea principalelor specificatii ale generatorului invertor KS 4000iEG S. Undă sinusoidală pură pentru funcționarea fiabilă a echipamentelor electronice sensibile. Ecran multifuncțional . Carcasa insonorizata care reduce nivelul de zgomot la 64 dB. Buton multifuncțional de pornire a motorului. Comutator mod de lucru Economy. Doua porturi USB Buton de resetare a sistemului de control. Ieșire pentru conectarea în paralel cu un alt generator pentru creșterea puterii. Ieșire pentru conectarea generatorului la sursa de gaz.Mâner și roți de transport care transformă generatorul într-un troler.

DE CE să alegi un generator invertor KS 4000iEG-S?

generator invertor KS 4000iEG S - Unda sinusoidala pura

Undă Sinusoidală Pură

Generatorul invertor KS 4000iEG-S asigură la ieșire o undă sinusoidală pură, fiind echipat cu un microprocesor care controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență și tensiune de ieșire. Acest model de generator cu invertor este ideal pentru alimentarea dispozitivelor electronice de înaltă precizie (calculatoare, echipamente audio-video, instrumente de măsurare, dispozitive medicale, etc.)

Costuri de Exploatare Reduse

Generatorul funcționează atât cu benzină cât și cu gaz (butan sau propan). Utilizarea gazului drept combustibil reduce semnificativ costurile cu combustibilul necesar pentru funcționarea generatorului. Se livrează cu chitul de racordare la sursa de gaz inclus în pachet.

Autonomie Extinsă

Generatorul de curent poate fi racordat la o butelie de gaz portabilă sau la un rezervor de gaz staționar. ATENTIE! Conexiunea la rezervorul de gaz staționar trebuie făcută doar de către un specialist certificat. Presiunea din sistemul de alimentare nu trebuie să depășească 16 Bar. In varianta de alimentare cu gaz lichefiat, motorul are o eficiență imbunatațită deoarece produce mai puține vibrații.  Alimentarea cu gaz asigură o durată mai mare de funcționare și o stabiltate crescută a motorului.

Pornire Ușoară

Întrerupătorul universal 3 în 1 asigură cea mai ușoară și mai practică pornire a generatorului, îndeplinind funcțiile de robinet de carburant, de intrare aer și de demaror electric.

Economy Mode

Generatorul invertor KS 4000iEG-S este echipat cu un comutator de consum de combustibil. Pe modul Economy se reduce consumul de combustibil cu până la 50% datorită turațiilor mai mici ale motorului.  Modul de lucru economic se utilizează la sarcini mici ale generatorului.

Afișajul LED Multifuncțional

Ecranul LED multifuncțional 6 în 1 afișează următorii indicatori: indicatorul de încărcare, nivelul de carburant, numărul de ore de funcționare, tensiunea, frecvența, nivelul de ulei, supraîncărcarea, starea de funcționare.

Design Ergonomic

Panoul de control asigura setarea tuturor funcțiilor și conectarea generatorului la consumatori. Pe panou sunt amplasate: Un afișaj LED multifuncțional (contor ore de funcționare, frecvență, tensiune); Un indicator de mod de lucru; Protecție la suprasarcină și scurtcircuit; Un senzor de nivel scăzut al uleiului; Butonul de Reset; Racordul pentru alimentarea cu gaz; Un conector pentru conexiunea paralelă a două generatoare; Două ieșiri USB (5V/1A, 5V/2.1A); O priză 230 V și borna de împământare.

Nivel de Zgomot Redus

Generatorul invertor KS 4000iEG-S este silențios datorită unei carcase speciale de protecție insonorizată care asigură atingerea unui nivel minim de zgomot de 66 dB.

Fiabilitate Ridicată

Echipat cu un alternator sincron de înaltă calitate, cu bobină din cupru 100%, generatorul poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora.  Totuși nu se recomandă funcționarea la sarcina maximă mai mult de 30 minute.

Conectare paralelă

Folosind o unitate de legare în paralel KS PU1 conectată la o priză specială a generatorului, poți conecta două generatoare și vei genera o putere mai mare.  Unitatea de legare în paralel KS PU1 este compatibilă cu toate modelele de generatoare tip inverter Konner Sohnen cu excepția modelelor din gama KS 8100 (KS 8100iE, KS 8100iEG, KS 8100iE ATSR, KS 8100iEG ATSR).

Ușor de Transportat

Generatorul este echipat cu un maner și roți de transport care îi asigură o portabilitate și manevrabilitate ridicate.  Un generator invertor KS 4000iE-S este un partener ideal pentru călătorii dar și pentru alimentarea unei locuințe inteligente tip Smart Home.

Accesorii de Mentenanță

Pachetul include chitul pentru gaz, o șurubelniță și o cheie tubulară pentru scoaterea bujiei.

 

Specificații tehnice

Informații suplimentare

Putere maximă

4.0 kW

Putere nominală

3.5 kW

Tip carburant

Benzină, Gaz

Pornire motor

Electrică

Tensiune de alimentare

230 V

Frecvență

50 Hz

Tip curent

Monofazat

Curent

17,39 A

Domeniu de utilizare

Camping, Echipamente electronice de precizie, Uz casnic, Uz profesional

Prize de ieșire

2×16A

Tip motor

GPL/ benzină în 4 timpi

Model motor

KS 240i

Putere motor

7.5 cp

Capacitate rezervor combustibil

12,5 l

Autonomie (sarcină 50%)

7.8 ore

Nivel de zgomot Lpa (7m)/Lwa

66/91 dB

Funcții

Afișaj numar ore funcționare, Afișaj tensiune, Carcasă izolată fonic, Undă sinusoidală pură

Sisteme de protecție

Protecție la suprasarcină, Sistem de stabilizare a tensiunii

Dimensiuni nete (L*l*h)

620x440x510 mm

Greutate netă

40 kg

Clasa de protecție

IP23M

Brand

Könner & Söhnen

Recenzii (0)

Fii primul care oferă o recenzie pentru “Generator invertor KS 4000iEG-S, 4 kW, GPL/benzină, pornire electrică”

Reviews

There are no reviews yet.

Categorii

Generator invertor KS 4000iEG-S, 4 kW, GPL/benzină, pornire electrică

7.197,00 lei

Add to Cart