Generator diesel KS 9200HDES-1/3 ATSR (EURO V)

12.097,00 lei

Disponibil pentru precomandă

MOTOARE KÖNNER & SÖHNEN

Motoarele pentru generatoarele pe motorină și benzină sunt fabricate sub licența DIMAX Int. GmbH și sunt poartă marcajul K&S. Puterea mare a motoarelor în raport cu alternatorul permite primirea puterii declarate și menținerea unei stări de funcționare stabilă la orice sarcină. Toate motoarele sunt testate pentru funcționarea continuă, apoi sunt demontate și examinate în scopuri de depanare. Fiecare motor și fiecare generator au un număr de serie individual, care ne permite să controlăm calitatea producției și a serviciului post-vânzare. Motoarele îndeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv pe cele privind nivelul de emisii de noxe și nivelul de zgomot.

Compare
SKU: 4260405362363 Categorii: ,

12.097,00 lei

*Pretul afisat include T.V.A.

Descriere produs

SISTEM VTS

Generatoare universale 2 în 1 cu un sistem unic de comutare a fazei VTS (Voltage Transfer Switch), care vă permite să utilizați generatorul în mod monofazat (230V) și trifazat (400V), practic fără pierderi de putere. Fiecare mod are propria protecție automată. Nu este nevoie să cumpărați două generatoare separate.

COMUTATOR DE TRANSFER AUTOMAT

Unitatea ATS (comutator de transfer automat) pornește automat generatorul și transferă sarcina la acesta atunci când sursa principală de alimentare este deconectată și oprește automat generatorul atunci când alimentarea centrală este restabilită.

CREȘTEREA RESURSELOR MOTORULUI

Generatoarele din seria Heavy Duty pot fi utilizate nu numai ca sursă de alimentare de urgență, ci și pentru funcționarea pe termen lung, cu normă întreagă. Motorul poate funcționa timp de 3000 de ore, acest lucru fiind confirmat de teste realizate pe parcursul mai multor ore, pe mai multe niveluri și de garanția extinsă. Pentru a atinge performanțe ridicate, aceste mașini trebuie întreținute corespunzător.

GARANȚIE EXTINSĂ

Generatoarele diesel din seria Heavy Duty au o garanție extinsă — 2 ani sau 3000 de ore de funcționare (care din termene ajunge primul la maturitate) în condiții de funcționare corectă și întreținere programată.

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Panoul de control amplasat în mod convenabil și ergonomic al generatorului vă permite să controlați cu ușurință întreaga unitate și nu necesită abilități suplimentare. Afișajul LED inteligent modern va indica întotdeauna numărul de ore lucrate, frecvența și tensiunea de ieșire. Informațiile de pe ecran ajută la controlul încărcării dispozitivului și la întreținerea în timp util a generatorului, prelungindu-i durata de funcționare.

FUNCȚIA DE PREÎNCĂLZIRE

Toate generatoarele din seria Heavy Duty sunt echipate cu o funcție de preîncălzire, care vă permite să porniți cu ușurință un generator în timpul iernii.

CARCASĂ

O carcasă anti vandalizare care absoarbe zgomotul în toate anotimpurile asigură o protecție eficace a generatorului și îi prelungește durata de viață. Generatorul este dotat cu mânere și cu roți de transport pentru o deplasare ușoară.

ROȚI DE TRANSPORT

Pentru o deplasare mai ușoară, carcasa generatorului este dotată cu un ansamblu de transport de 4 roți.

SETURI DE ACCESORII

Generatorul este echipat cu accesorii suplimentare: o priză portabilă 3Р+Е+N 16A 400V, o cheie cu cârlig de 8×10 mm, găuri de cheie de 12×14 mm și 17×19 mm și o șurubelniță 6.0 mm PH2 cu două căi.

Specificații tehnice

Informații suplimentare

Tensiune de alimentare

230 V, 400 V

Putere max./nom. 230 V

6.4/5.9 kW

Putere max./nom. 400 V

7.5/7.0 kW

Putere motor

18 cp

Pornire motor

Electrică

Tip carburant

Motorină

Model motor

KS 520HD

Prize de ieșire

1×16А (400 V), 1×32А (230 V)

Sarcina electrica

30 Ah

Greutate netă

168 kg

Capacitate rezervor combustibil

11 l

Frecvență

50 Hz

Brand

Könner & Söhnen

Recenzii (0)

Fii primul care oferă o recenzie pentru “Generator diesel KS 9200HDES-1/3 ATSR (EURO V)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Categorii produse

Generator diesel KS 9200HDES-1/3 ATSR (EURO V)

12.097,00 lei

Add to Cart