Generator diesel KS 6100HDE (EURO V)

7.897,00 lei

Disponibil pentru precomandă

MOTOARE KÖNNER & SÖHNEN

Motoarele pentru generatoarele pe motorină și benzină sunt fabricate sub licența DIMAX Int. GmbH și sunt poartă marcajul K&S. Puterea mare a motoarelor în raport cu alternatorul permite primirea puterii declarate și menținerea unei stări de funcționare stabilă la orice sarcină. Toate motoarele sunt testate pentru funcționarea continuă, apoi sunt demontate și examinate în scopuri de depanare. Fiecare motor și fiecare generator au un număr de serie individual, care ne permite să controlăm calitatea producției și a serviciului post-vânzare. Motoarele îndeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv pe cele privind nivelul de emisii de noxe și nivelul de zgomot.

 

Compare
SKU: 4260405362592 Categorii: ,

7.897,00 lei

*Pretul afisat include T.V.A.

Descriere produs

CREȘTEREA RESURSELOR MOTORULUI

Generatoarele din seria Heavy Duty pot fi utilizate nu numai ca sursă de alimentare de urgență, ci și pentru funcționarea pe termen lung, cu normă întreagă. Motorul poate funcționa timp de 3000 de ore, acest lucru fiind confirmat de teste realizate pe parcursul mai multor ore, pe mai multe niveluri și de garanția extinsă. Pentru a atinge performanțe ridicate, aceste mașini trebuie întreținute corespunzător.

GARANȚIE EXTINSĂ

Generatoarele diesel din seria Heavy Duty au o garanție extinsă — 2 ani sau 3000 de ore de funcționare (care din termene ajunge primul la maturitate) în condiții de funcționare corectă și întreținere programată.

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Panoul de control amplasat în mod convenabil și ergonomic al generatorului vă permite să controlați cu ușurință întreaga unitate și nu necesită abilități suplimentare. Afișajul LED inteligent modern va indica întotdeauna numărul de ore lucrate, frecvența și tensiunea de ieșire. Informațiile de pe ecran ajută la controlul încărcării dispozitivului și la întreținerea în timp util a generatorului, prelungindu-i durata de funcționare.

FUNCȚIA DE PREÎNCĂLZIRE

Toate generatoarele din seria Heavy Duty sunt echipate cu o funcție de preîncălzire, care vă permite să porniți cu ușurință un generator în timpul iernii.

AVR

Generatoarele diesel din seria «Könner & Söhnen» sunt echipate cu un sistem inteligent de stabilizare a tensiunii AVR. Permite menținerea tensiunii la o valoare constantă de 230 V și protejează împotriva scurtcircuitelor nedorite.

ȘASIU CONSOLIDAT

Consolidarea suplimentară a șasiului prin intermediul benzilor de protecție superioare permite generatoarelor profesionale HEAVY DUTY să funcționeze într-un mod mai rigid. Structura consolidată a șasiului protejează rezervorul împotriva deteriorării în timpul funcționării și transportului.

AMORTIZOARE PENTRU REDUCEREA VIBRAȚIILOR

Toate modelele de generatoare Könner & Söhnen sunt prevăzute cu tălpi din cauciuc pentru a reduce vibrațiile. Datorită amortizorului de cauciuc, generatorul în stare de funcționare nu va deteriora stratul de acoperire al podelei, iar învelișul șasiului nu se va zgâria.

SETURI DE ACCESORII

Generatorul este echipat cu accesorii suplimentare: o priză portabilă 2P+PE 16A 230V, o priză portabilă 2P+E 230V 32A, o cheie cu cârlig de 8x10mm, găuri de cheie de 12x14mm și 17x19mm și o șurubelniță PH2 cu două căi.

Specificații tehnice

Informații suplimentare

Tensiune de alimentare

230 V

Putere maximă

5.5 kW

Putere nominală

5.0 kW

Putere motor

12 cp

Sarcina electrica

30 Ah

Pornire motor

Electrică, Manuală

Tip carburant

Motorină

Model motor

KS 440HD

Prize de ieșire

1×16А, 1х32А

Greutate netă

107 kg

Frecvență

50 Hz

Brand

Könner & Söhnen

Recenzii (0)

Fii primul care oferă o recenzie pentru “Generator diesel KS 6100HDE (EURO V)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Categorii produse

Generator diesel KS 6100HDE (EURO V)

7.897,00 lei

Add to Cart