Generator diesel KS 11-2DE ATSR

15.997,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Putere maximă pentru un motor cu un cilindru!

Motor diesel cu un cilindru între 4 timpi KS 690HD de înaltă performanță (15 cai putere).
Posibilitate de conectare a unei unități ATS (un comutator de transfer automat).
Supravegherea tuturor indicatorilor cheie a stării de funcționare: protecție contra supraîncărcărilor, oprire automată în cazul unui nivel redus de ulei, senzor de nivel de carburant.
Carcasa anti vandalizare care absoarbe zgomotul oferă o protecție eficace și un nivel minim de zgomot.

Compare
SKU: 4260405363155 Categorii: ,

15.997,00 lei

*Pretul afisat include T.V.A.

Descriere produs

MOTOARE KÖNNER & SÖHNEN

Motoarele pentru generatoarele pe motorină și benzină sunt fabricate sub licența DIMAX Int. GmbH și sunt poartă marcajul K&S. Puterea mare a motoarelor în raport cu alternatorul permite primirea puterii declarate și menținerea unei stări de funcționare stabilă la orice sarcină. Toate motoarele sunt testate pentru funcționarea continuă, apoi sunt demontate și examinate în scopuri de depanare. Fiecare motor și fiecare generator au un număr de serie individual, care ne permite să controlăm calitatea producției și a serviciului post-vânzare. Motoarele îndeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv pe cele privind nivelul de emisii de noxe și nivelul de zgomot.

CARCASĂ

O carcasă anti vandalizare care absoarbe zgomotul în toate anotimpurile asigură o protecție eficace a generatorului și îi prelungește durata de viață. Generatorul este dotat cu mânere și cu roți de transport pentru o deplasare ușoară.

SUPER SILENT

Modelele Super Silent (cu o putere maximă pe cilindru) posedă un sistem avansat de absorbție a zgomotului datorită unui amortizor dublu, care furnizează un nivel minim de zgomot Lpa (7m) de 64 dB chiar și în sarcină maximă. Datorită proiectării celor două camere ale carcasei, aceste modele prezintă o distribuție termică îmbunătățită la interior, ceea ce prelungește în mod considerabil durata de viață a unității.

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Panoul de control amplasat în mod convenabil și ergonomic al generatorului vă permite să controlați cu ușurință întreaga unitate și nu necesită abilități suplimentare. Afișajul LED inteligent modern va indica întotdeauna numărul de ore lucrate, frecvența și tensiunea de ieșire. Informațiile de pe ecran ajută la controlul încărcării dispozitivului și la întreținerea în timp util a generatorului, prelungindu-i durata de funcționare. Dotat cu un buton de oprire de urgență.

COMUTATOR DE TRANSFER AUTOMAT

Unitatea ATS (comutator de transfer automat) pornește automat generatorul și transferă sarcina la acesta atunci când sursa principală de alimentare este deconectată și oprește automat generatorul atunci când alimentarea centrală este restabilită.

FUNCȚIA DE PREÎNCĂLZIRE

Toate generatoarele din seria Heavy Duty sunt echipate cu o funcție de preîncălzire, care vă permite să porniți cu ușurință un generator în timpul iernii.

GARANȚIE EXTINSĂ

Generatoarele diesel din seria Heavy Duty au o garanție extinsă — 2 ani sau 3000 de ore de funcționare (care din termene ajunge primul la maturitate) în condiții de funcționare corectă și întreținere programată.

ROȚI DE TRANSPORT

Pentru o deplasare mai ușoară, carcasa generatorului este dotată cu un ansamblu de transport de 4 roți.

 

 

 

Specificații tehnice

Informații suplimentare

Tensiune de alimentare

230 V

Putere maximă

8.0 kW

Putere nominală

7.5 kW

Putere motor

15 cp

Pornire motor

Electrică

Tip carburant

Motorină

Model motor

KS 690HD

Prize de ieșire

1×16А, 1х32А

Sarcina electrica

36 Ah

Greutate netă

216 kg

Frecvență

50 Hz

Capacitate rezervor combustibil

25 l

Brand

Könner & Söhnen

Recenzii (0)

Fii primul care oferă o recenzie pentru “Generator diesel KS 11-2DE ATSR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Categorii produse

Generator diesel KS 11-2DE ATSR

15.997,00 lei

Add to Cart