Generator pe benzină KS 7000E

5.297,00 lei

Disponibil pentru precomandă

MOTOARELE KÖNNER & SÖHNEN

Special pentru marca Könner & Söhnen, inginerii germani au creat seria de motoare K&S, supuse timp de multe ore la încercări și testări pe mai multe niveluri, acest lucru făcându-le atât de fiabile. Motoarele K&S de înaltă performanță sunt concepute pentru a respecta standardul EURO V, adică cel mai nou standard privind emisiile de noxe.

Compare
SKU: 4260405361120 Categorii: ,

5.297,00 lei

*Pretul afisat include T.V.A.

Descriere produs

MOTOARE CU NUMERE DE SERIE INDIVIDUALE

Motoarele Könner & Söhnen îndeplinesc toate standardele mondiale și europene de calitate, inclusiv pe cele referitoare la nivelul de emisii de noxe și nivelul de zgomot. Acest lucru este dovedit de certificatele de calitate emise la nivel european. Fiecare motor și fiecare generator are propriul număr de serie, ceea ce ne permite să monitorizăm aspectele legate de calitatea producției și a serviciilor post-vânzare.

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC, AMPLASAT ÎN MOD CONVENABIL, CU PORNIRE ELECTRICĂ

Panoul de control ergonomic al generatorului vă permite să controlați cu ușurință funcționarea acestuia datorită localizării convenabile a funcțiilor: un ecran modern LED (cu contor de ore, frecvență, tensiune), pornire electrică, întrerupător de urgență (întrerupător de circuit), senzor de nivel scăzut al uleiului, borne, terminale și altele.

ALTERNATOR CU BOBINAJ DIN CUPRU 100%

Generatoarele TM Könner & Söhnen sunt dotate cu alternatoare sincron ultraperformante cu bobinaj din cupru 100%. Numai bobina din cupru poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora pentru a asigura o funcționare fiabilă pe termen lung a grupului electrogen.

REZERVOR DIN OȚEL

Generatoarele «Könner & Söhnen» sunt echipate cu un rezervor de combustibil din oțel de capacitate mai mare, care prelungește timpul de funcționare al generatorului fără realimentare. Indicatorul de nivel de combustibil este amplasat pe rezervor pentru o utilizare mai ușoară.

AMORTIZOARE PENTRU REDUCEREA VIBRAȚIILOR

Toate modelele de generatoare Könner & Söhnen sunt prevăzute cu tălpi din cauciuc pentru a reduce vibrațiile. Datorită amortizorului de cauciuc, generatorul în stare de funcționare nu va deteriora suprafața pe care e plasat generatorul, iar carcasa acestuia nu se va zgâria.

Specificații tehnice

Informații suplimentare

Putere maximă

5.5 kW

Putere nominală

5.0 kW

Putere motor

13 cp

Pornire motor

Electrică, Manuală

Tip carburant

Benzină

Model motor

KS 390

Prize de ieșire

1×16А, 1х32А

Capacitate rezervor combustibil

25 l

Volum carcasă

1.1 l

Greutate netă

76.2 kg

Tensiune de alimentare

230 V

Frecvență

50 Hz

Brand

Könner & Söhnen

Recenzii (0)

Fii primul care oferă o recenzie pentru “Generator pe benzină KS 7000E”

Reviews

There are no reviews yet.

Categorii

Generator pe benzină KS 7000E

5.297,00 lei

Add to Cart