Generator pe benzină KS 15-1E ATSR

16.797,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Generatorul pe benzină KS 15-1E ATSR are putere maximă cu un singur cilindru!

Generatorul este potrivit pentru conectarea unei unități ATS (comutator de transfer automat). Panoul de control ergonomic și ușor de utilizat cu buton de oprire de urgență a generatorului și afișajul LED multifuncțional permit monitorizarea funcționării generatorului: tensiune, frecvență, ore de funcționare, precum și nivelul de ulei. Acest model este echipat cu mufe pentru generarea completă a puterii de către generator. Mufele sunt echipate cu siguranțe și completate cu prize adecvate. Rezervorul de combustibil de mare capacitate (55 l) asigură o funcționare îndelungată și neîntreruptă.

*Pretul afisat include T.V.A.

Compare
SKU: 4260405363438 Categorii: ,

Descriere produs

MOTOR DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Motor puternic și fiabil, monocilindric, răcit cu aer (22 CP), performant și eficient din punct de vedere al costurilor, care respectă standardele europene de calitate (inclusiv pe cele privind emisiile de noxe și zgomotul). Fiecare motor are marcajul corporativ K&S și un număr de serie individual pentru a asigura controlul calității producției și a serviciilor post-vânzare.

SISTEM DE PORNIRE UȘOARĂ

Sistemul de pornire ușoară vă permite să porniți rapid motorul și să faceți acest lucru fără prea mult efort. Modelele mai puternice sunt dotate suplimentar cu un sistem de pornire electrică.

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Panoul de control ergonomic ușor de utilizat permite operarea ușoară a întregului dispozitiv, nu necesită abilități speciale și este echipat cu mufe concepute pentru eliberarea întregii puteri furnizate de generator și afișaj LED modern (contor de oră, frecvență, tensiune, alarmă de ulei). Panoul este prevăzut cu comutator de urgență pentru motor.

IEȘIRE ATS

Unitatea ATS (comutator de transfer automat) pornește automat generatorul și transferă sarcina la acesta atunci când sursa principală de alimentare este deconectată și oprește automat generatorul atunci când alimentarea centrală este restabilită.

REZERVOR DIN OȚEL

Generatoarele «Könner & Söhnen» sunt echipate cu un rezervor de combustibil din oțel de capacitate mai mare, care prelungește timpul de funcționare al generatorului fără realimentare. Indicatorul de nivel de combustibil este amplasat pe rezervor pentru o utilizare mai ușoară.

Specificații tehnice

Informații suplimentare

Putere max./nom. 230 V

8.2/8.0 kW

Putere max./nom. 400 V

11.5/11.25 kVA

Putere motor

18.5 cp

Pornire motor

Electrică, Manuală

Tip carburant

Benzină

Model motor

KS 650

Prize de ieșire

1×16А (230 V), 1×32А (230 V), 1×32А (400 V)

Capacitate rezervor combustibil

55 l

Volum carcasă

1.4 l

Greutate netă

131 kg

Tensiune de alimentare

230 V, 400 V

Frecvență

50 Hz

Brand

Könner & Söhnen

Recenzii (0)

Fii primul care oferă o recenzie pentru “Generator pe benzină KS 15-1E ATSR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Coș

No products in the cart.