Generator pe benzină KS 15-1E 1/3 ATSR

17.997,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Model de generator KS 15-1E 1/3 ATSR cu tehnologie unică de comutare de fază VTS, care permite lucrul în mod monofazat (230V) sau trifazat (400V) fără pierdere de putere (aproape). Panoul de control ergonomic ușor de utilizat cu buton de oprire de urgență a generatorului și afișajul LED multifuncțional permit monitorizarea funcționării generatorului: tensiune, frecvență, ore de funcționare, precum și nivelul de ulei. Acest model este echipat cu prize pentru eliberarea completă a puterii de către generator. Mufele sunt echipate cu siguranțe și sunt completate cu prize adecvate. Rezervorul de combustibil de 55 l de mare capacitate asigură o funcționare îndelungată și neîntreruptă.

Compare
SKU: 4260405363445 Categorii: ,

17.997,00 lei

*Pretul afisat include T.V.A.

Descriere produs

MOTOR DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Motor puternic și fiabil, monocilindric, răcit cu aer (22 CP), performant și eficient din punct de vedere al costurilor, care respectă standardele europene de calitate (inclusiv pe cele privind emisiile de noxe și zgomotul). Fiecare motor are marcajul corporativ K&S și un număr de serie individual pentru a asigura controlul calității producției și a serviciilor post-vânzare.

SISTEM DE PORNIRE UȘOARĂ

Sistemul de pornire ușoară vă permite să porniți rapid motorul și să faceți acest lucru fără prea mult efort. Modelele mai puternice sunt dotate suplimentar cu un sistem de pornire electrică.

SISTEM VTS

Sistemul unic de comutare a fazei VTS permite utilizarea generatorului atât în modul monofazat (230 V), cât și în modul trifazat (400 V), aproape fără pierdere de energie.

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Panoul de control ergonomic ușor de utilizat permite operarea ușoară a întregului dispozitiv, nu necesită abilități speciale și este echipat cu mufe concepute pentru eliberarea întregii puteri furnizate de generator și afișaj LED modern (contor de oră, frecvență, tensiune, alarmă de ulei). Panoul este prevăzut cu comutator de urgență pentru motor.

IEȘIRE ATS

Unitatea ATS (comutator de transfer automat) pornește automat generatorul și transferă sarcina la acesta atunci când sursa principală de alimentare este deconectată și oprește automat generatorul atunci când alimentarea centrală este restabilită.

REZERVOR DIN OȚEL

Generatoarele «Könner & Söhnen» sunt echipate cu un rezervor de combustibil din oțel de capacitate mai mare, care prelungește timpul de funcționare al generatorului fără realimentare. Indicatorul de nivel de combustibil este amplasat pe rezervor pentru o utilizare mai ușoară.

Specificații tehnice

Informații suplimentare

Putere max./nom. 230 V

11.5/11.0 kW

Putere max./nom. 400 V

15.6/15.0 kVA

Putere motor

22 cp

Pornire motor

Electrică

Tip carburant

Benzină

Model motor

KS 780

Prize de ieșire

1×32А (400 V), 1×63А (230 V)

Capacitate rezervor combustibil

55 l

Volum carcasă

1.5 l

Greutate netă

157 kg

Tensiune de alimentare

230 V, 400 V

Frecvență

50 Hz

Brand

Könner & Söhnen

Recenzii (0)

Fii primul care oferă o recenzie pentru “Generator pe benzină KS 15-1E 1/3 ATSR”

Reviews

There are no reviews yet.

Categorii

Generator pe benzină KS 15-1E 1/3 ATSR

17.997,00 lei

Add to Cart