Generator pe benzină KS 10000E ATS

6.597,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Una dintre caracteristicile unice ale generatoarelor noastre este unitatea ATS încorporată (comutator de transfer automat). Această funcție permite generatorului să monitorizeze curentul de la rețea și să pornească automat în caz de întrerupere a alimentării, apoi să se oprească automat la restabilirea sursei de alimentare. Această funcție este indispensabilă și foarte utilă în clădiri cu temperatură controlată prin termostate sau control al luminii în absența personalului de supraveghere.

Comutatorul de transfer automat nu necesită instalare și echipament sofisticat auxiliar. Unitatea ATS este deja încorporată în generator, instalarea este cât se poate de simplă, iar aceste modele sunt accesibile pentru orice buget.

 

Compare
SKU: 4260405361175 Categorii: ,

6.597,00 lei

*Pretul afisat include T.V.A.

Descriere produs

MOTOARELE KÖNNER & SÖHNEN

Special pentru marca Könner & Söhnen, inginerii germani au creat seria de motoare K&S, supuse timp de multe ore la încercări și testări pe mai multe niveluri, acest lucru făcându-le atât de fiabile. Motoarele K&S de înaltă performanță sunt concepute pentru a respecta standardul EURO V, adică cel mai nou standard privind emisiile de noxe.

MOTOARE CU NUMERE DE SERIE INDIVIDUALE

Motoarele Könner & Söhnen îndeplinesc toate standardele mondiale și europene de calitate, inclusiv pe cele referitoare la nivelul de emisii de noxe și nivelul de zgomot. Acest lucru este dovedit de certificatele de calitate emise la nivel european. Fiecare motor și fiecare generator are propriul număr de serie, ceea ce ne permite să monitorizăm aspectele legate de calitatea producției și a serviciilor post-vânzare.

SISTEM ATS INTEGRAT

Panoul de control al generatorului cu funcția ATS (comutator de transfer automat) este prevăzut cu terminale de alimentare, comutator ATS și indicator de funcționare ATS.

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC, AMPLASAT ÎN MOD CONVENABIL, CU PORNIRE ELECTRICĂ

Panoul amplasat în mod convenabil și ergonomic al generatorului vă permite să controlați cu ușurință întreaga unitate și nu necesită abilități suplimentare. Afișajul LED inteligent modern va indica întotdeauna numărul de ore lucrate, frecvența și tensiunea de ieșire. Informațiile de pe afișaj ajută la controlul încărcării dispozitivului și la întreținerea în timp util a generatorului, prelungindu-i durata de funcționare a echipamentului.

230V SAU 400V

Seria prezentată include modele pentru consumatori monofazici și trifazici. Panoul de comandă al generatorului cu funcția ATS este prevăzut cu bornele de alimentare corespunzătoare de 230V și 400V.

ALTERNATOR CU BOBINAJ DIN CUPRU 100%

Generatoarele TM Könner & Söhnen sunt dotate cu alternatoare sincron ultraperformante cu bobinaj din cupru 100%. Numai bobina din cupru poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora pentru a asigura o funcționare fiabilă pe termen lung a grupului electrogen.

CONTACTORI DE COMUTARE

Contactoarele fiabile de comutare din 100% cupru au o capacitate crescută de 40 A, ceea ce asigură o performanță pe termen lung, în condiții sigure a sistemului ATS.

SISTEM DE PORNIRE UȘOARĂ

Sistemul de pornire ușoară vă permite să porniți motorul rapid, acest lucru făcându-se fără prea mult efort.

REZERVOR DIN OȚEL

Generatoarele «Könner & Söhnen» sunt echipate cu un rezervor de combustibil din oțel de capacitate mai mare, care prelungește timpul de funcționare al generatorului fără realimentare. Indicatorul de nivel de combustibil este amplasat pe rezervor pentru o utilizare mai ușoară.

CADRU DIN OȚEL RANFORSAT

Acest model este dotat cu un cadru din oțel ranforsat cu diametru de ø 32 mm, care servește la protejarea generatorului contra diferitelor tipuri de deteriorări și îi asigură un transport practic.

AMORTIZOARE PENTRU REDUCEREA VIBRAȚIILOR

Toate modelele de generatoare Könner & Söhnen sunt prevăzute cu tălpi din cauciuc pentru a reduce vibrațiile. Datorită amortizorului de cauciuc, generatorul în stare de funcționare nu va deteriora suprafața pe care e plasat generatorul, iar carcasa acestuia nu se va zgâria.

Specificații tehnice

Informații suplimentare

Putere maximă

8.0 kW

Putere nominală

7.5 kW

Putere motor

18 cp

Pornire motor

Automată, Electrică, Manuală

Tip carburant

Benzină

Model motor

KS 440

Prize de ieșire

1×16А, 1х32А

Capacitate rezervor combustibil

25 l

Volum carcasă

1.2 l

Greutate netă

87.8 kg

Tensiune de alimentare

230 V

Frecvență

50 Hz

Brand

Könner & Söhnen

Recenzii (0)

Fii primul care oferă o recenzie pentru “Generator pe benzină KS 10000E ATS”

Reviews

There are no reviews yet.

Categorii

Generator pe benzină KS 10000E ATS

6.597,00 lei

Add to Cart