Generator pe benzină KS 10000E 1/3

7.197,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Sistemul unic inovator de comutare a fazei VTS (Voltage transfer switch) permite utilizarea generatorului atât în modul trifazat (400V), cât și în modul monofazat (230V) fără pierderi de putere! Nu mai este necesar să achiziționați două generatoare separate și să le asigurați întreținerea: trebuie doar să comutați modul și să utilizați generatorul TM Könner & Söhnen cu sistemul de comutare de fază la tensiunea necesară.

În plus, acest model de generator are posibilitatea de a conecta un invertor de sudură cu un curent maxim de până la 200 A*.

 

*Pretul afisat include T.V.A.

Compare
SKU: 4260405361601 Categorii: ,

Descriere produs

SISTEM VTS

Sistem unic inovator de comutare a fazei VTS (Voltage Transfer Switch) cu putere egală pentru consumatorii monofazici (230V) și trifazici (400V). Fiecare mod are propriul întrerupător de circuit.

MOTOARELE KÖNNER & SÖHNEN

Special pentru marca Könner & Söhnen, inginerii germani au creat seria de motoare K&S, supuse timp de multe ore la încercări și testări pe mai multe niveluri, acest lucru făcându-le atât de fiabile. Motoarele K&S de înaltă performanță sunt concepute pentru a respecta standardul EURO V, adică cel mai nou standard privind emisiile de noxe.

MOTOARE CU NUMERE DE SERIE INDIVIDUALE

Motoarele Könner & Söhnen îndeplinesc toate standardele mondiale și europene de calitate, inclusiv pe cele referitoare la nivelul de emisii de noxe și nivelul de zgomot. Acest lucru este dovedit de certificatele de calitate emise la nivel european. Fiecare motor și fiecare generator are propriul număr de serie, ceea ce ne permite să monitorizăm aspectele legate de calitatea producției și a serviciilor post-vânzare.

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC, AMPLASAT ÎN MOD CONVENABIL, CU PORNIRE ELECTRICĂ

Panoul de control ergonomic al generatorului vă permite să controlați cu ușurință funcționarea acestuia datorită localizării convenabile a funcțiilor: un ecran modern LED (cu contor de ore, frecvență, tensiune), pornire electrică, întrerupător de urgență (întrerupător de circuit), senzor de nivel scăzut al uleiului, borne, terminale și altele.

ECHIPAMENTE

Panoul generatorului este prevăzut cu conectori ergonomici pentru conectarea consumatorilor monofazici și trifazici. Mufele de mare putere sunt fabricate din plastic rezistent la căldură de înaltă calitate.

ALTERNATOR SINCRON

Alternatorul sincron cu sistem inteligent AVR integrat este special conceput pentru funcționarea monofazată și trifazată fără pierderi de energie. Manopera de înaltă calitate și bobina din cupru pot rezista la sarcini finale prelungite.

SISTEM DE PORNIRE UȘOARĂ

Sistemul de pornire ușoară vă permite să porniți motorul rapid, acest lucru făcându-se fără prea mult efort.

REZERVOR DIN OȚEL

Generatoarele «Könner & Söhnen» sunt echipate cu un rezervor de combustibil din oțel de capacitate mai mare, care prelungește timpul de funcționare al generatorului fără realimentare. Indicatorul de nivel de combustibil este amplasat pe rezervor pentru o utilizare mai ușoară.

CADRU DIN OȚEL RANFORSAT

Acest model este dotat cu un cadru din oțel ranforsat cu diametru de ø 32 mm, care servește la protejarea generatorului contra diferitelor tipuri de deteriorări și îi asigură un transport practic.

AMORTIZOARE PENTRU REDUCEREA VIBRAȚIILOR

Toate modelele de generatoare Könner & Söhnen sunt prevăzute cu tălpi din cauciuc pentru a reduce vibrațiile. Datorită amortizorului de cauciuc, generatorul în stare de funcționare nu va deteriora suprafața pe care e plasat generatorul, iar carcasa acestuia nu se va zgâria.

* Cu condiția ca invertorul de sudură să aibă coeficientul de randament de 85% și tensiunea de arc de 25V.

Specificații tehnice

Informații suplimentare

Putere max./nom. 230 V

8.0/7.5 kW

Putere max./nom. 400 V

8.0/7.5 kW

Putere motor

18 cp

Pornire motor

Electrică, Manuală

Tip carburant

Benzină

Model motor

KS 440

Prize de ieșire

1×16А (400 V), 1×32А (230 V)

Capacitate rezervor combustibil

25 l

Volum carcasă

1.2 l

Greutate netă

88 kg

Tensiune de alimentare

230 V, 400 V

Frecvență

50 Hz

Brand

Könner & Söhnen

Recenzii (0)

Fii primul care oferă o recenzie pentru “Generator pe benzină KS 10000E 1/3”

Reviews

There are no reviews yet.

Coș

No products in the cart.