Generatoare de curent hibride gaz-benzină

Dual Fuel

Economic

Ecologic

Versatil

www.hessystems.ro I Generatoare de curent hibride gaz-benzina

Autonomie Crescută

Generatoarele din seria Dual Fuel beneficiază de alimentare hibridă – atât cu gaz cât și cu benzină. Cu două tipuri de combustibil în același generator practic îți dublezi durata de utilizare a generatorului. Autonomia de lucru crește la peste 30 ore de funcționare cu un rezervor și o butelie pline. Dacă alimentezi cu GPL generatorul îți vei reduce semnificativ și costurile de exploatare, gazul fiind un combustibil mai ieftin. Generatorul tau este echipat cu un kit de racordare la sursa de gaz care include un reductor încorporat, un furtun de 1.5 m lungime și un reductor suplimentar de presiune. 

Ai curent cat vrei tu! Cu un generator hibrid te poți racorda la un rezervor de gaz staționar și vei avea curent cât timp vrei tu. In varianta de alimentare cu gaz lichefiat, motorul are o eficiență sporită deoarece arderea este mai completă și randamentul motorului crește. De asemenea se produc mai puține vibrații in timpul funcționării. Alimentarea cu gaz asigură o durată mai mare de viață și o stabiltate crescută a motorului. ATENTIE! Conexiunea la rezervorul de gaz staționar trebuie făcută doar de către un specialist certificat. Presiunea din sistemul de alimentare nu trebuie să depășească 16 Bar.

Da frâu liber proiectelor tale oriunde te-ai afla! GPL [Gazul Petrolier Lichefiat] – este un combustibil ecologic pur – eliberează mai puține emisii în atmosferă. Contribuie si tu la reducerea impactului asupra mediului înconjurător utilizând un generator alimentat cu gaz.

Fiabilitate Ridicată

Generatoarele de curent cu alimentare duală gaz/benzină sunt echipate cu un alternator sincron de înaltă calitate cu înfășurare din cupru 100%. Utilizarea cuprului asigură încărcări maxime ale motorului și asigură funcționarea fiabilă pe termen lung a acestuia.

Durată mare de viață

Datorită utilizării unor materialelor de calitate superioară și a celor mai noi tehnologii generatorul tău Könner&Söhnen te va ajuta la realizarea proiectelor tale toată viața. Designul inovator realizat de inginerii germani îți oferă libertate de mișcare și flexibilitate în exploatare. Cu un motor performant care a trecut mii de teste te bucuri acum de un partener de nădejde în tot ce-ți place să faci.

Generatorul KS 10000E G este echipat cu un rezervor de combustibil din oţel

Rezervor Durabil. Generatoarele de curent electric din seria Dual Fuel au rezervorul de combustibil din oțel pentru a asigura o durată mare de viață. Pe partea superioară a rezervorului este poziționat  indicatorul de nivel de combustibil 

Vibrații Reduse. Motoarele generatoarelor Könner&Söhnen sunt montate pe suporți din cauciuc de înaltă calitate. Cadrul din oțel armat are patru  picioare din cauciuc. Acest sistem antivibrație reduce zgomotul în exploatare și prelungește durata de viață a generatorului.

Prietenos și ergonomic

Panou de control ergonomic care permite controlul tuturor funcțiilor generatorului. Displey-ul LED afișează numărul de ore de functionare, tensiunea și frecventa de lucru. Pe panou sunt dispuse: butonul de pornire, întrerupătorul de urgență, senzorul de nivel scăzut al uleiului, si prizele de iesire – 1 priză DC de 12 V, 1 priza 230 V/16A si 1 priza 230V/32A.

Energie la 3x

Ecologice

Noua gamă de echipamente K&S sunt mai prietenoase cu mediul, mai fiabile și mai economice și sunt conforme cu standardul european de emisii de noxe EURO V.

Economice

Utilizarea gazului ca și combustibil reduce costurile de exploatare iar încărcarea la jumătate din puterea nominală prelungește durata de viață a motorului.

Eficiente

Componente din materiale de înaltă calitate, motoare cu număr individual de serie unic, design compact și ergonomic, nivel de vibrații și de zgomot reduse.

Care generator ți se potrivește?

KS 3000 G

Putere nominală 2,6 kW. Pornire manuală. Ieșire: 2 x Schuko 230 V. Pentru buget redus.

KS 5000E G

Putere nominală 4 kW. Pornire manuală/electrică. Ieșire: 2 x Schuko 230 V. 

KS 7000E G

Putere nominală 5 kW. Pornire electrică Ieșire: 1 x Schuko 230 V, 1 x CEE 230 V 32 A.  Cel mai popular produs

KS 9000E G

Putere nominală 6 kW. Pornire electrică Ieșire: 1 x Schuko 230 V, 1 x CEE 230 V 32 A.  

KS 10000E G

Putere nominală 7,5 kW. Pornire electrică Ieșire: 1 x Schuko 230 V, 1 x CEE 230 V 32 A.  Cele mai reduse costuri de exploatare

Main Menu