Echipamente și utilaje de calitate germană la prețuri accesibile

Ești un pasionat al lucrărilor de construcții, amenajări și întreținere a curții și grădinii? Sau poate ești un profesionist ce are nevoie de echipamente fiabile, practice și cu destinații multiple în proiectele întreprinse?

Indiferent de scopul pentru care ai nevoie de echipamente și utilaje profesionale, noi, HES Systems, îți oferim o gamă de produse de calitate superioară, germană care să îți ușureze munca. Suntem furnizorul potrivit pentru tine atunci când cauți unelte de grădinărit, echipamente și utilaje industriale, fie că vorbim de generatoare pe benzină, diesel, GPL, invertoare, ATS, pompe de apă, motocultoare, mașini multifuncționale, spărgătoare de lemn, accesorii pentru curte, grădină (și nu numai) sau tocătoare de crengi, găsești produse sigure pe care să le utilizezi mulți ani de acum încolo.

Am acumulat experiență în domeniu și cunoaștem îndeaproape nevoile și necesitățile practice ale clienților noștri atunci când caută echipamente și utilaje pentru proiectele lor. Din acest motiv, alegem să avem doar produse de calitate și colaborăm cu branduri precum Könner & Söhnen, câștigător al premiului Plus X Award 2019 la 3 categorii: calitate înaltă, ușurința utilizării și funcționalități. Acest brand de renume ne-a convins prin calitatea premium a echipamentelor furnizate la un preț rezonabil.

4 motive să alegi echipamente și utilaje de la HES Systems

1. Calitate germană tradițională 

Produsele marca Könner & Söhnen sunt rezultatul muncii a zeci de experți germani, care au studiat piața și au creat soluții care să răspundă nevoilor consumatorilor din întreaga lume.

2. Tehnologii de ultimă generație 

Gama noastră de produse ține pasul cu tehnologiile actuale (EFI, PVA și EURO V) dezvoltate de experți în domeniul tehnic, astfel încât tu te poți bucura de funcționalități diverse, flexibilitate și libertate în alegerea soluțiilor.

3. Raport preț/calitate excelent

Produsele oferite sunt la cel mai avantajos preț în raport cu multitudinea de beneficii primite în momentul în care devenim partenerul tău. Astfel, știi sigur că orice vei achiziționa va beneficia de garanția, livrare gratuită și service pentru schimbarea pieselor.

4. Consultanță gratuită

Dacă doar ai un plan, noi îți punem la dispoziție serviciile noastre de consultanță gratuită pentru a găsi produsul de care ai nevoie și care corespunde cerințelor tale.

Echipamente și utilaje de ultimă generație pentru domenii diverse

Produsele noastre au diverse aplicații tehnice, potrivite pentru diferite industrii. În secțiunea aceasta descoperă ce categorii de produse îți oferim și alege cele mai potrivite opțiuni pentru tine și bugetul tău:

Generatoare benzină

Generatoare
diesel

Generatoare GPL

Invertoare

Pompe de apă

Motocultoare

Tocătoare de crengi

Spărgătoare de lemne

Mașini multifuncționale

Ce spun clienții despre calitatea germana a produselor HES Systems

Clienții noștri ne confirmă constant faptul că treaba merge ca pe roate când utilizează produsele din gama noastră.

Îmi plac investițiile în viitor, iar produsele HES Systems sunt unele dintre ele. Calitate excelentă la prețuri de bun simț.
VLAD

Ca antreprenor, caut mereu echipamente de cea mai bună calitate, care să-mi ofere rezultate pe măsură. Asta mi-au oferit produsele HES Systems.
CIPRIAN

Ne dorim să dăm energie proiectelor tale, fie cele personale, fie cele industriale. Calitatea germană a echipamentelor și utilajelor profesioniste corespund cerințelor profesioniștilor și pasionaților, astfel că poți fi sigur că-ți vei duce activitățile la bun sfârșit.

Te invităm în magazinul nostru online pentru a găsi soluțiile cele mai potrivite. Dacă nu ești sigur de ce echipamente și unelte profesionale ai nevoie pentru lucrări de construcție, amenajări și întreținere, contactează-ne la 0744 544 355 sau la contact@hescompany.ro.

Categorii