Calitate tradițională germană

Noi, cei de la HES Systems, am ales să colaborăm cu brandul Könner & Söhnen pentru că ne-a convins prin calitatea premium a echipamentelor furnizate la un preț rezonabil. Experiența acumulată în cei peste 28 de ani de când activăm pe piață, ne-a învățat să ne alegem cu grijă furnizorii de echipamente și să punem preț pe funcționalitate, flexibilitate și libertate în alegerea soluțiilor, ținând pasul cu tehnologia. Din acest motiv punem la dispoziția furnizorilor de servicii în construcții care au nevoie de surse autonome de energie electrică precum și pasionatilor de gradinarit, o gamă variată de echipamente și utilaje moderne pentru lucrări de construcții, amenajare și întreținere a curții și grădinii.

hessystems.ro-despre

Suntem parteneri K&S

Produsele disponibile pe site-ul nostru sunt rezultatul muncii a zeci de experți germani, care au studiat piața și au creat soluții care să răspundă nevoilor consumatorilor din întreaga lume. Utilajele și generatoarele marca Könner & Söhnen se deosebesc prin calitatea superioară și accesibilitate. Acestea satisfac nevoile consumatorilor individuali sau profesioniști și oferă garanția unor rezultate pe măsură.

De ce să alegi produsele noastre

Deoarece beneficiezi de produse premium la costuri rezonabile de echiziție, exploatare și intreținere.

Alimentare cu trei tipuri de combustibil

Utilajele nostre sunt acționate de motoare cu alimentare pe benzină, motorină (diesel) sau duală (gaz GPL/benzină) precum si de motoare electrice fiabile.

Generatoare speciale - cu invertor

Potrivite pentru alimentarea echipamentelor electronice de mare precizie, sau a dispozitivelor medicale, cu posibilitatea dublării puterii de ieșire prin conectarea în paralel a două generatoare.

Tehnologii de ultimă generație

EFI (injecție electronică de combustibil) și PVA (alternator cu undă sinusoidală pură), ATS integrat, funcție VTS, încălzire pre-pornire, afișaj multifuncțional, unitate electronica integrata controlata prin microprocesor.

Echipamente cu caracteristici tehnice unice

Produsele noastre au componente din materiale de inalta calitate, motoare cu numar individual de serie, design compact, vibrații si nivel de zgomot reduse.

Motoare cu standardul EURO V de emisii

Respectand normele ecologice EURO V - echipamentele noastre sunt mai fiabile, mai prietenoase cu mediul și mai economice.

Putere mare și stabilitate crescută

Rezerva de putere a motorului permite producerea tensiunii declarate și menținerea stabilității tensiunii pe tot intervalul de încărcare.

Ai nevoie de echipamente și utilaje profesionale?

HES Systems îți asigură cele mai bune echipamente și suportul necesar pentru execuția unor lucrări de înaltă calitate cu tehnologie germană. Dăm energie proiectelor tale.

Main Menu